top of page
web-198953_edited.jpg

BLIV FRIVILLIG I MULTIHUSET OG FÅ ET MEDLEMSSKAB, DER GIVER MENING

I Multihuset er frivillighed en grundlæggende værdi. Den skaber fundamentet for den enkeltes mulighed for at tage ansvar og ejer-skab over eget liv.

KOM OG VÆR MED

I Multihuset insisterer vi på, at alle skal have et sted, hvor de føler sig set og hørt. Med din involvering kan du være med til at inkludere borgere, der står uden for civilsamfundets fællesskaber gennem netværksskabende aktiviteter.

MULIGHEDERNE ER MANGE

Som frivillig medlem i Multihuset er der forskellige muligheder. 

Du kan for eksempel selv planlægge og afholde en aktivitet for nogle af medlemmerne af huset. Måske er der noget, som du er særlig god til eller interesseret i?

Derudover kan du være i caféen/klubberne sammen med det faste personale, hvor I i fællesskab udtænker og igangsætter forskellige aktiviteter for og med medlemmerne af huset. Der vil være mulighed for at spille badminton, dyrke fitness, lave kreativt arbejde og meget mere. Derudover er der ture ud af huset.

Vi vil skabe de bedste rammer for vores frivillige medlemmer. Derfor er det vigtigt for os, at vi sammen finder lige den opgave, som er meningsfuld for dig.

DINE FORDELE

Du vil få en masse sjove og spændende oplevelser, som du selv kan være med til at definere og planlægge. Du tilbydes også løbende sociale arrangementer, workshops og supervision. 

Vil du høre mere om, hvordan du kan blive frivillig? Så kontakt vores frivilligkonsulent Annette på tlf. 51 16 61 81 eller mail annro@brondby.dk

KONTAKT OS VED AT UDFYLDE FORMULAREN

LYST TIL AT VÆRE MED?

bottom of page