top of page

MULTICAFÉEN

Multicaféen er for alle husets målgrupper. Så kom og vær med. Vi har også plads til dig.

Der er mulighed for at købe mad til rimelige priser, indgå i et socialt fællesskab og lave både fysiske og kreative aktiviteter, som vi planlægger i fællesskab. Vi spiller for eksempel badminton, dyrker fitness og er kreative i vores kreaværksted. Derudover er der sommetider ture ud af huset, og vi er også på sommerferie sammen.

Vi holder husmøde hver måned, og der har du indflydelse på, hvad der skal ske i caféen fremadrettet. Derudover har vi vores helt eget brugerråd, som består af fem af vores medlemmer. 

Vil du høre mere om, hvordan du bliver en del af Multicaféen? Så kontakt vores faste personale, som er til stede i caféens åbningstider:

Betina på tlf. 24 82 46 92 eller mail betbr@brondby.dk

Multicaféen er et fristed for mig. Det er skønt at have et sted, man kan komme og snakke med folk. Hvis man har problemer, er der altid nogle at snakke med. 

MEDLEM AF MULTICAFÉEN

Jeg kan rigtig godt lide at komme i Multicaféen. Vi har det hyggeligt og får nogle gode snakke. Nogle gange inviterer vi også hinanden på besøg. Og så kan man købe dejlig mad.

MEDLEM AF BRUGERRÅDET

Multicaféen er et sted med stor omsorg og rummelighed over for hinanden. Det er et sted, hvor vi kan snakke om såvel store som små ting, og så er det et sted, hvor humoren virkelig brager igennem.

MEDARBEJDER I MULTICAFÉEN

PRAKTISKE INFORMATIONER

Multicaféen er for dig over 18 år.

Der er egenbetaling i forhold til køb af mad, ture, materialer til kreaværksted m.m.

Se vores åbningstider på månedsplanen

bottom of page