VELKOMMEN TIL MULTIHUSET

Vi er et hus med mange forskellige tilbud for dig med udviklingshæmning, psykisk sårbarhed og/eller misbrugsproblematikker. 

Vi har både forskellige aktivitets- og cafétilbud for vores forskellige målgrupper, og så har vi et stort udegående gade- og bostøtteteam. 

 CORONA  

Væresteder er ikke omfattet af det nye forsamlingsforbud på maks fem personer, men for at kunne overholde afstandskravet på de to meter, har vi været nødsaget til at indføre restriktioner i Multihuset, så vi kun må være ni borgere i caféen/klubberne. Derudover skal personalet have mundmind eller visir på. Dette er ikke gældende for borgerne. 

Vi glæder os til at se dig! 

SOUSCHEF I MULTIHUSET

FRIVILLIG I MULTIHUSET

Multihuset er et fantastisk sted. Jeg anbefaler det til alle. Her kan man være som man er, og så er det sociale her i huset rigtig vigtigt for mig. Derfor glæder jeg mig altid til om mandagen, hvor jeg kommer i Multihuset.

MEDLEM AF MULTICAFÉEN

Multihuset er både et fristed, og et sted hvor du kan arbejde målrettet med dig selv. Sammen med borgerne har vi fokus på at skabe og fastholde et positivt støttende, inddragende og imødekommende socialt fællesskab, der kan rumme alle. 

LEDER AF MULTIHUSET

I Multihuset har vi skabt et unikt tilbud. Vi har tænkt nyt og udfordret gamle vaner ved at samle de mange tilbud for borgeren under samme tag. Vi har formået at bygge broer, som sikrer at borgerne ikke falder igennem i et ellers komplekst system. 

SOUSCHEF I MULTIHUSET

Det er dejligt at være frivillig i Multihuset. Det er både sjovt, hyggeligt og givende. Jeg elsker at have med borgerne at gøre, da vi har så meget glæde af hinanden. Og så er det dejligt at arbejde sammen med Multihusets medarbejdere, som er så skønne og forstående.

FRIVILLIG I MULTIHUSET

SOM NOGET HELT NYT HAR VI STARTET ÅBEN DØR

Den 7. september åbnede dørene til vores nye tilbud Åben Dør.

Åben Dør er et tilbud for dig, som har brug for hurtig hjælp uden tunge procedurer og lange ventetider. Du kan komme direkte ind fra gaden og få rådgivning til lige netop dine problemstillinger. Læs mere her.

Multihuset - Socialpsykiatri & Misbrug

Horsedammen 42

2605 Brøndby

telefon: 29 13 93 04

Akuttelefon: 25 25 04 00 fra kl. 23.30-07.00

SE HVAD DER SKER I MULTIHUSET HER

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram