VELKOMMEN TIL MULTIHUSET

Vi er et hus med mange forskellige tilbud for dig med udviklingshæmning, psykisk sårbarhed og/eller misbrugsproblematikker. 

 

Vi har både forskellige aktivitets- og cafétilbud for vores forskellige målgrupper, og så har vi et stort udegående gade- og bostøtteteam. 

 CORONA  

Fra 1. juni kan vi i Multihuset endelig åbne op for vores café/klubber igen. 

Vi følger selvfølgelig myndighedernes retningslinjer, og det vil derfor foregå i grupper af 10 personer inklusiv personale.

 

Vi glæder os til at se dig! 

Multihuset er et fantastisk sted. Jeg anbefaler det til alle. Her kan man være som man er, og så er det sociale her i huset rigtig vigtigt for mig. Derfor glæder jeg mig altid til om mandagen, hvor jeg kommer i Multihuset.

I Multihuset har vi skabt et unikt tilbud. Vi har tænkt nyt og udfordret gamle vaner ved at samle de mange tilbud for borgeren under samme tag. Vi har formået at bygge broer, som sikrer at borgerne ikke falder igennem i et ellers komplekst system. 

MEDLEM AF MULTICAFÉEN

SOUSCHEF I MULTIHUSET

Det er dejligt at være frivillig i Multihuset. Det er både sjovt, hyggeligt og givende. Jeg elsker at have med borgerne at gøre, da vi har så meget glæde af hinanden. Og så er det dejligt at arbejde sammen med Multihusets medarbejdere, som er så skønne og forstående.

FRIVILLIG I MULTIHUSET

SOM NOGET HELT NYT HAR VI STARTET ÅBEN DØR

Den 1. september åbner dørene til vores nye tilbud ÅBEN DØR. Vi glæder os til at se dig.

ÅBEN DØR er et tilbud for dig, som har brug for hurtig hjælp uden tunge procedurer og lange ventetider. Du kan komme direkte ind fra gaden og få rådgivning til lige netop dine problemstillinger. Læs mere her.

Multihuset - Socialpsykiatri & Misbrug

Horsedammen 42

2605 Brøndby

tlf. 30 68 53 25

Akutnummer 43282862

SE HVER DER SKER I MULTIHUSET HER

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram