top of page

SOCIAL FÆRDIGHEDSTRÆNING (SFT)

Vil du blive bedre til at møde nye mennesker? Vil du gerne have større selvtillid i sociale sammenhænge? Og vil du blive bedre til at håndtere svære sociale situationer og løse problemer i din hverdag?

I Multihuset tilbyder vi kurser i Social Færdighedstræning, som varer mellem 6-9 måneder.

Som et specielt tilbud tilbyder vi et kursus i samarbejde med jobcenteret, der er målrettet til dig, der har angst og/eller depression. Det er derfor jobcenteret, der skal visitere dig til dette kursus. kurset ledes af to gruppetrænere fra Multihuset. Du bliver en del af en gruppe på 8-10 deltagere, som mødes halvanden time én gang om ugen i seks måneder.

På kurserne i Social Færdighedstræning får du i et trygt miljø mulighed for at udvikle dine sociale færdigheder. Du får også mere viden om angst og depression og dermed en større forståelse for egne reaktioner, og hvad du selv kan gøre for at håndtere en svær situation. 

Sammen med andre der er i samme situation, får du mulighed for at øve dig i det, der kan være svært og blive bedre til at håndtere de situationer, der for eksempel kan være angstvækkende. Fælles er, at man støtter og hjælper hinanden i gruppen. Måske får du også et nyt netværk, efter du har brugt nogle gode timer sammen med andre, der kan have nogle af de samme udfordringer som dig selv. 

Kontakt Annette på tlf. 23 44 88 08 for at høre mere om vores kurser eller Lise Lotte på tlf. 51 26 14 11 for at høre mere om vores kursus i samarbejde med jobcenteret. 

bottom of page